Advies en Uitleg

blchnpng


Hallo crypto geïnteresseerde welkom op de website van COINDER.

Wij zijn sinds 2012 actief in blockchain en crypto valuta's. 

Vanaf het begin onderzoeken wij de blockchain Bitcoin white paper, waarbij veel kennis van cryptografie en blockchain technologie is opgedaan. Gaandeweg zijn wij ons ook gaan verdiepen in nieuwe ontwikkelingen omtrent andere crypto valuta zoals de Ethereum blockchain variant.

Uit beide varianten van bovengenoemde blockchain protocollen ontstaan namelijk de meeste andere crypto valuta.  

Hierdoor hebben wij een brede kennis op het gebied van de diverse soorten publieke blockchains en private chains. 

Investeren:

Juist hierin blijkt onze ervaring en onderscheidend vermogen zeer van pas te komen voor diegene die zelf wil beginnen met investeren in crypto valuta's. Hoe, wat, waar en waarom zijn vragen die wij voor u beantwoorden. 

Traden:
Traden in de vorm van daytraden is niet ons werk en raden wij ook af gezien het enorme risico dat het met zich meebrengt. Daytraden benodigd vaak diepere onderliggende kennis en kunde, zoals bijvoorbeeld het kunnen analyseren van technische data en tools.


Door onze jarenlange ervaring weten wij u snel op weg te helpen in deze groeiende wereld welke helaas inmiddels ook vele valkuilen kent. Wij helpen u middels specifieke en doelgerichte acties, zodat u direct de juiste wegen bewandeld. Een stukje persoonlijke begeleiding vinden wij hierbij van groot belang.

Voor alle duidelijkheid, wij beheren geen geld of middelen van derden, en doen niet aan actieve daytrading.
Wij helpen u op weg met het veilig aanschaffen, transporteren, beheren en opslaan van de door u zelf aangeschafte crypto valuta's middels een hardware wallet.

Security:
Onze specialiteit ligt bij het gebruik maken van een Ledgerwallet NANO S vanwege het grote gebruikersgemak en de uitgebreide mogelijkheden die deze hardware wallet kent. 


Wij hebben reeds vele mensen op weg geholpen. Wilt u ook direct aan de slag? Neem gerust contact met ons op.

Uw COINDER Team